De wijken van gebied Paasbos

Strijland

Strijland is een wijk in de Gelderse stad Nijkerk. Rond 1986 werd de laatste woning opgeleverd. De wijk bestaat uit een vogeldeel (het zuidwestelijke gedeelte), een bomendeel (het noordwestelijke gedeelte) en eenschildersdeel (het oostelijke gedeelte). In de wijk ligt onder andere Sporthal Strijland. De wijk grenst aan de andere wijken Paasbos en Beulekamp.

Paasbos

Paasbos is een wijk in de Gelderse stad Nijkerk. De wijk bestaat uit een componistendeel (het zuidelijke gedeelte) en een bomendeel (het noordelijke gedeelte). In de wijk bevindt zich onder meer het winkelcentrumPaasbos, genoemd naar de wijk. In dit winkelcentrum bevindt zich onder meer een Aldi, een bakker, een DA, een snackbar, een kapsalon, een chinees restaurant en een videotheek. De wijk grenst aan de andere wijkenCentrum, Beulekamp, Strijland en Rensselaer.

Beulekamp

Beulekamp is een wijk in de Gelderse stad Nijkerk. De wijk grenst aan de wijken Luxool, Strijland, Paasbos en Centrum. De grenzen van de wijk zijn, vanaf het noorden met de klok mee:

  • Oude Barneveldseweg
  • Paasbosweg
  • Rotonde Callenbachstraat/Hoefslag/Paasbosweg
  • Callenbachstraat
  • Centraalspoorweg

Luxool

Luxool is een wijk in de stad Nijkerk in de Nederlandse provincie Gelderland. In de wijk liggen slechts enkele straten, waarmee dit de wijk met het minste aantal straten in de stad. In de wijk liggen veel sportvoorzieningen, onder andere de stadions van Sparta Nijkerk (De Ebbenhorst) en NSC (De Burcht), de tennisbanen van de Nijkerkse Tennis Club en het zwembad Bad Bloemendal. De wijk grenst aan de andere wijken Hazeveld, Centrumen Beulekamp.

Gebiedsteam Paasbos

Voor al uw cadeau, hobby, taarten & cupcakes artikelen

2B Youth Connection Paasbos

Share This