Beste organisatie/vereniging,

In de voorjaarsvakantie organiseert Nijkerk Sportief en Gezond (in samenwerking met Jeugd- Jongeren werk en Renate’s Pit) een sport, cultuur en gezondheidsmarkt voor de gemeente Nijkerk.

De markt vindt plaats op maandag 26 februari van 13:00-16:00 in sporthal Strijland. (Grieglaan 2 Nijkerk) De doelstelling van de markt is om bekendheid te geven aan het aanbod van verschillende verenigingen/organisaties/activiteiten. Daarnaast is het een ontmoetingsplek voor inwoners van de gemeente Nijkerk. Wij willen hier een interactieve markt van maken waar van alles te doen, te beleven, te zien en te ervaren is. Het lijkt ons ontzettend leuk als hier een diversiteit aan partijen aan kan bijdragen.

Wat betekent dit voor u?

Wij willen vragen of uw organisatie/vereniging het leuk vindt om aan deze markt deel te nemen middels een kraampje met informatie, een demonstratie of een workshop. Er is voor elke aanbieder een kraampje waar op alle mogelijke manieren informatie gegeven kan worden aan de bezoekers. Omdat het een interactieve markt wordt, willen wij ook vragen of de bezoekers bij uw kraampje iets leuks kunnen doen, denk hierbij aan een challenge, een prijsvraag, een meting of iets maken etc.

Wat is er mogelijk als aanbieder?

Deze markt wordt een succes met uw inbreng! Er zijn voor u als aanbieder geen kosten om deel te nemen. Als organisatie zorgen wij voor de randzaken zoals de kraampjes en benodigde materialen. De promotie en overige materialen wat nodig is bij uw kraampje is voor eigen rekening. Naast het kraampje zijn er nog twee mogelijkheden voor u als aanbieder.

• Podium midden van de zaal voor demonstraties (dans, muziek, sport etc.)
• Informatieve workshops door verschillende sprekers in aparte ruimte.

Aanmelden en informatie

Wij hopen natuurlijk dat we u als aanbieder kunnen verwelkomen tijdens de sport, cultuur en gezondheidsmarkt op 26 februari 2018. Het is tevens een goede manier om bekendheid te creëren en mensen te  enthousiasmeren voor uw organisatie/vereniging.

Aanmelden kan door middel van het bijgevoegde formulier ingevuld te mailen naar info@nijkerksportiefengezond.nl.

Voor overige informatie kunt u terecht bij:

Lara Kreikamp: lara@nijkerksportiefengezond.nl (0642135537) of
Tessel Kok: tessel@nijkerksportiefengezond.nl (0623177843).

Heeft u nog andere leuke ideeën voor de markt dan horen wij ze graag!
Let op: uw aanmelding moet uiterlijk voor 1 februari 2018 binnen zijn!

Wie zien uw aanmelding graag tegemoet!

DOWNLOAD HIER HET INSCHRIJFFORMULIER

Nijkerk Sportief en Gezond

Share This