UITNODIGING voor inwoners van Paasbos

Op vrijdag 9 februari zal wethouder Nadya Aboyaakoub de Wulfshoeve formeel openen. Iedereen kan tussen 15.00 – 17.00 uur een kijkje nemen en informatie ophalen. Het adres van de Wulfshoeve is Moorselaar 69 in Nijkerk.

U bent van harte welkom tussen 15.00 en 17.00 uur

De opening

De Wulfshoeve is er voor alle inwoners van Paasbos. Daarom willen we ook graag van u horen waar u persoonlijk en/ of de wijk behoefte aan heeft. Maar ook wat u mogelijk zelf zou kunnen bijdragen aan maatschappelijke activiteiten voor (de inwoners van) de wijk Paasbos. Daarnaast wordt het vooral een gezellige bijeenkomst. Er zullen ook andere (maatschappelijke) organisaties aanwezig zijn die u graag
informeren.

Gebiedsteam Paasbos

Sinds mei 2017 zit het Gebiedsteam Paasbos in de Wulfshoeve. Het Gebiedsteam Paasbos biedt ondersteuning en kortdurende begeleiding aan inwoners van Paasbos. De medewerkers denken met u mee. En gaan samen met u op zoek naar de oplossing van uw vraag of probleem. Soms kan een medewerker van een gebiedsteam u direct al telefonisch tips en adviezen geven waarmee u zelf aan de slag kunt. Is er meer nodig? Dan kan een gebiedsteammedewerker bij u thuis of in de Wulfshoeve dieper op uw vragen ingaan en wordt er gekeken hoe zij u verder kan helpen. Tijdens de opening zijn de medewerkers van het gebiedsteam aanwezig en beantwoorden zij graag uw vragen.

Knutselen voor kinderen

Voor de (jonge) kinderen zijn er leuke knutselactiviteiten die begeleid zullen worden door 2 wijkbewoonsters.

Hopelijk tot ziens op 9 februari!

Gebiedsteam Paasbos Telefoon: 14 033
E-mail: aanmeldingen@gtnijkerk.nl

Share This